Nieuws

Degradatie1 3

Diegem Sport - KFCT: Voorbeschouwing en selectie

KFCT moet morgen op bezoek bij Diegem. Diegem heeft het stamnummer 3887 , Groen en Wit als kleuren.

Ze staan momenteel tiende met achtendertig punten uit zevenentwintig wedstrijden. Ze wonnen tien wedstrijden, speelden er acht gelijk en verloren er negen. Ze scoorden veertig doelpunten en kregen er evenveel tegen.

In de laatste vijf wedstrijden speelden ze één keer gelijk tegen Racing Mechelen en verloren ze tegen Hades (0-1), Lille United (1-0), Londerzeel (0-1) en KV Mechelen U23 (4-1).

 

Lees meer
Mike Mossel 2

Mike Mossel “Een dikke proficiat voor mijn spelers.”

KFC Turnhout won de belangrijke wedstrijd tegen rode lantaarn Beerschot VA- B met 3-1. Bij de rust stond het tegen het spelbeeld in 0-1, een tegendoelpunt vlak voor de rust. In de eerste helft waren de beste kansen wel voor Turnhout. De tweede helft gingen de Binken vol in de aanval, met succes, twee doelpunten van Jef Coeckelberghs en eentje voor Louis Coeckelberghs. Na de wedstrijd kreeg onze ploeg een staande ovatie van de erg tevreden thuissupporters, vanavond zetten we weer een belangrijke stap richting behoud. 
 

Nadien gingen we even luisteren wat onze coach Mike Mossel over die spannende thuiswedstrijd te vertellen had. Mike; “De manier waarop mijn spelers vanavond vochten en speelden, daar zeg ik op, een dikke proficiat jongens. We zagen vele kansen, en mijn ploeg was heel de volle wedstrijd de best voetballende ploeg. Wel een domper op slag van rust de 0-1, toen konden we al makkelijk twee doelpunten voorgestaan hebben. Maar we benutten die dikke kansen niet en kregen een koude douche, met de kopjes dus naar beneden richting de kleedkamer. Tijdens de rust heb ik gehamerd op het belang van deze wedstrijd, en gezegd blijf rustig en benut de ruimte die in de rug van de verdediging van Beerschot lag.” 
 

“Onze jongens deden wat ik gevraagd had en we werden er met drie mooie doelpunten voor beloond. Een terechte overwinning tot gevolg, dat zal ons deugd doen, we werken hier al weken keihard voor. Maar door pech liep het de laatste weken iets minder, we kregen niet steeds wat we verdienden. We gaan nog moeilijke wedstrijden krijgen, in een reeks waar we van iedereen kunnen winnen, maar details kunnen dikwijls het resultaat bepalen. We moeten gewoon alle kansen die zich voordoen grijpen. De weg is nog lang, maar we zetten hier vanavond een flinke stap vooruit.” 

Door Bart Goris 

Lees meer
Schoolbord, Tactiek, Voetbal, 2011 58

KFCT - Beerschot VA B: Voorbeschouwing


KFCT ontvangt dit weekend met Beerschot VA – B de rode lantaarn in onze competitie voor een belangrijke wedstrijd.

Ze pakten tot hiertoe twintig punten uit zesentwintig wedstrijden. Ze wonnen vijf keer, speelden vijf keer gelijk en verloren zestien wedstrijden. Ze scoorden negenentwintig doelpunten en kregen tweeënvijftig tegen.

 

Lees meer
Schoolbord, Tactiek, Voetbal, 2011 57

Sporting Hasselt - KFCT: Voorbeschouwing en Selectie

KFCT moet vandaag op bezoek bij Sporting Hasselt. Hasselt heeft het stamnummer 3235 en blauw-wit-groen als kleuren. Ze staan momenteel achtste met zevenendertig punten uit vijfentwintig wedstrijden. Ze wonnen tien keer, speelden zeven keer gelijk en verloren acht keer. Ze scoorden zesendertig doelpunten en kregen er vijfendertig tegen. Ze wonnen de eerste periode.

De laatste vijf wedstrijden pakten ze een twee op vijftien. Ze verloren tegen Diegem (3-2), Cappellen (0-4) en Bocholt (2-0). Ze speelden gelijk tegen Bilzen (0-0) en ook vorige week op Londerzeel (1-1).

 

Lees meer